Membawa Video dinding untuk pengiklanan atau acara sukan

Jika anda telah pernah menceburi keluar untuk berseronok di beberapa kelab lain yang anda mungkin telah dilihat yang berada di bandar anda, anda akan mungkin melihat dinding video LED dengan tampak menakjubkan dan skrin besar bidang pengiklanan kandungan. Ini adalah kerana rantaian daisy berbeza paparan LCD yang pada masa yang sama bekerja bersama-sama untuk mencipta satu imej. Konsep ini mempunyai keupayaan untuk dilaksanakan sebelum, tetapi ia adalah dengan penggunaan apa yang dipanggil monitor CRT yang besar dan mempunyai tiub yang dijangkakan imej dari satu titik yang lain dalam monitor itu sendiri.

Pemasangan dinding video LED boleh agak rumit dan perlu dilakukan oleh seorang profesional. Memastikan bahawa ini jenis persediaan yang dipasang betul-betul cara ia harus akan memberikan umur panjang yang anda mahu dan perlu oleh operasi sempurna selepas pemasangan. Apabila salah satu daripada unit-unit ini telah dipasang dalam club atau permohonan pilihan anda anda mereka menggunakan perisian tertentu pengguna terperinci yang akan memuatkan ke dalam komputer anda atau mempunyai cakera tersedia untuk dipasang terus ke komputer anda. Sebarang atur cara komputer yang anda sedang mempertimbangkan yang digunakan untuk salah satu daripada aplikasi perniagaan anda hendaklah mesra pengguna dan membolehkan anda untuk dengan mudah konfigurasinya untuk spesifikasi anda sendiri. Tetapan perisian untuk senario yang berbeza seperti situasi masa atau iklan yang tertentu atau muzik yang anda rasa boleh dijalankan melalui LED anda video dinding adalah mudah dan selesa untuk melakukan.

Biasanya perisian ini akan dijalankan pada mana-mana jenis Windows berasaskan komputer tetapi terdapat juga aplikasi untuk sistem operasi Linux dan Unix. Satu perkara perlu diingat apabila memilih untuk dinding video LED adalah bahawa anda ingin mempunyai mungkin paparan yang terbaik dan jika Syarikat yang anda berurusan dengan tawaran peningkatan di kawasan itu, maka ia adalah sesuatu yang anda perlu pertimbangkan. Banyak perniagaan hari berterusan menggunakan satu dinding video LED untuk tujuan paparan bukan sahaja tetapi untuk tujuan pengiklanan juga.

Jenis iklan yang akan dilaksanakan di Kawasan Merokok times boleh menyasarkan orang ramai untuk memberi mereka lihat yang lebih baik di beberapa produk dan perkhidmatan yang anda tawarkan. Ini adalah sangat berguna apabila syarikat-syarikat besar mempunyai bilik-bilik menunggu yang besar atau lobbies itu individu, kedua-dua pekerja dan pelanggan, perjalanan melalui setiap hari. Menggunakan beberapa maklumat yang anda telah diberitahu di sini dapat membantu anda membuat keputusan anda tepat jenis LED video dinding untuk mengambil tempat crt lama.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Taman Teknologi Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, China

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board