Paparan LED Cina pergi hidup pada Piala Dunia Brazil 2014

Brazil World Cup 2014, yang secara rasmi bermula pada 13 Jun 2014 di São Paulo sedang memasuki klimaks. Tahun ini permainan telah mengambil giliran untuk menarik, sejak lepas juara Piala Dunia Sepanyol telah dilanggar dari permainan ini. Enam puluh empat tahun sudah berlalu sejak bola sepak negara Brazil menganjurkan acara sukan global ini. Walaupun pasukan bola sepak Cina disingkirkan daripada Piala Dunia tahun ini, paparan LED buatan Cina berjaya perolehi "tempat duduk barisan depan" untuk acara sukan utama di dunia.

Piala Dunia Brazil membawa paparan LED Cina berjalan keluar satu lagi langkah baru, aktiviti sukan ini tidak lama lagi membiarkan orang-orang yang mengakui "China dibuat". Paparan LED Cina kini terkenal di seluruh dunia, bila-bila masa dan di mana sahaja anda berjalan kaki di jalan Brazil, rakyat bersemangat sentiasa boleh mengenali anda dan berkata: "Hi, Adakah anda dari China, akan anda mahu untuk mengambil gambar dengan saya?" dan ketika itu, perasaan yang dinamakan kebanggaan mengeluarkan secara spontan dari dalam hati.


Walau bagaimanapun pasaran saham China sentiasa mengalami "Dunia Piala sumpahan," di mana pasaran saham cenderung untuk jatuh. Biasanya pada hari acara sukan, stok perdagangan penurunan isipadu, dan harga saham cenderung untuk jatuh kira-kira 60 peratus, tetapi sehari selepas acara sukan perdagangan saham dan harga akan pulih, kata QF sekuriti penganalisis Qinsheng Shi.

Data LED semalam mendedahkan skala eksport paparan LED Cina boleh mempunyai satu trend peningkatan yang berterusan, memaparkan LED Cina mengembara di sekitar dan lampu atas dunia!

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Taman Teknologi Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, China

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board