Paparan LED kreatif

Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd mengetuai paparan diketuai fleksibel, paparan diketuai melengkung, paparan diketuai kreatif pengeluar, pembekal dengan paparan diketuai profesional kilang pengeluaran di China. Kami juga sentiasa berdedikasi untuk menyediakan penyelesaian paparan diketuai fleksibel yang profesional, kreatif diketuai paparan aplikasi untuk pelanggan-pelanggan kami. Selamat datang wholesales fleksibel diketuai paparan daripada kami.

Mengapa kita perlu fleksibel membawa paparan (atau Curved menyebabkan paparan)?

Keperluan artistik dan hiasan

Pada masa kini ramai arkitek ingin membuat bangunan-bangunan mereka kelihatan lebih menarik dan unik, jadi mereka memilih untuk menggunakan fleksibel yang membawa paparan (Curved menyebabkan paparan) dan bukannya skrin rata untuk lebih baik dimuatkan ke dalam seni bina bangunan mereka. Shenzhen Newstar Optoelectronics Co, Ltd telah membangunkan modul "Fleksibel" revolusi yang dengan mudah boleh dimuatkan ke dalam apa-apa bentuk dinding, sambil memelihara semua sifat-sifat sebuah skrin Led yang biasa.

Modul yang fleksibel

     

Terdiri daripada modul getah membawa kami dengan titik magnetik anchor supaya anda boleh melekat mereka ke mana-mana permukaan logam dan membuat apa-apa bentuk yang anda suka. Anda boleh membuat corak dan rekaan, lengkungkan menakjubkan, bulat, bentuk bebas. Terdapat di Padang 3.mm,4mm. 5mm, ia adalah sesuai untuk digunakan di sewa di konsert, studio-studio TV, latar belakang pentas, hiasan dan pameran.

Ciri-ciri fleksibel paparan dipimpin:

1. kami paparan fleksibel diperbuat daripada berkualiti smd LED diintegrasikan ke dalam modul getah khas, paparan imej yang bagus dan jelas, seperti biasa skrin video
2. dengan kadar segar semula lebih daripada 1200Hz, imej adalah tanpa kerlipan, sesuai untuk aplikasi yang profesional.
3. ringan dan kecil Jumlah: 20 meter persegi lembut paparan LED fleksibel boleh makan dalam kes satu penerbangan, yang menjimatkan wang penghantaran caj.
4. pantas, mudah dan tidak mahal pemasangan: 20 meter persegi mengambil hanya perlu setengah jam, iaitu masa dan penjimatan buruh.
5. paparan langsir diperbuat daripada getah khas yang boleh bersalut untuk menjadi rainproof, berkenaan dalaman dan keluar.
6. ia adalah fleksibel, menjadikannya sesuai untuk semua jenis bentuk yang tidak teratur, seperti bulatan, kolum, elips, Segitiga dan sebagainya.

7. sangat lama hidup (lebih daripada 10 tahun), penyelenggaraan mudah dan diabaikan.

Permohonan

Newstar di paparan diketuai fleksibel digunakan secara meluas di Muzium, Bar, acara-acara pameran, TV Studio, Kasino, Reka bentuk seni bina, menunjukkan peringkat, Shopping mall, Cometic, niaga membeli-belah dan sebagainya sebagai satu tetingkap bagi paparan dan seni hiasan.

Hot Tags: paparan diketuai fleksibel, paparan diketuai lembut, lengkungkan diketuai paparan, Magnet membawa modul diketuai modul, paparan LED kreatif, lembut
Barangan yang berkaitan


Quick Contact

Contact Information

3rd.Building, Taman Teknologi Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, China

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board